Skjær et par løk i biter og stek i smør. Kok ut av stekepanna og legg løken i et ildfast fat på vent.
Skjær opp sopp og stek i smør. Salte og pepre underveis. Legg soppen på vent når den er ferdigstekt. Kok ut av pannen for hver gang.
Vask og skjær opp papika i biter og la den svette litt i stekepannen, før den og legges i et fat på vent.
Skjær opp kjøttet og stek i flere vendinger på litt sterk varme, slik at ikke kjøttet kokes. Kok ut av stekepannen for hver gang og tøm sjyen i ei gryte. La kjøttet koke i gryta så lenge som du har tid til. Da blir det mørt og godt. Tilsett et glass tomatpure over kjøttet og kok opp. Tilsett et par beger creme fraice sammen med løk, sopp og paprika. Kok opp. Kan godt hende at et beger crème fraìche er tilstrekkelig (O: Server med ris kokt i riskoker og soyasauce for den som liker det.
Da er det bare å vente på folkets hyllest. Smaker nydelig. (O: