søndag 27. november 2011

Albus Humlesnurr…..

..heter denne røde og flotte herremannenKattefjes.Da Elsa forsvant og Åsmund dødeGråtefjes, var det stusselig her, inntil jeg ble tipset om denne skjønningen som var hjemløs og uten eier. Gjennom lokalavisen fikk jeg vite at han hadde surret rundt, ute siden i sommer, og ingen meldte seg etter bilder og annonse flere ganger.Jenta mi og jeg dro for å titte på han, og vi ble forelsketRødt hjerte med en gang.Vel hjemme fikk han markkur, og pasta for sin diare, mat for sin tynne kropp og kos og kos og enda mere kos.Han fikk navnet Albus, etter en Harry Potter-figur,fordi vi har ei jente,som er ihuga Harry Potter-fan. Det er så koselig med kattepus hos oss igjen.
Albus er blitt husvarm og har slått seg fint til ro, etter et par uker i sitt nye habitat.
IMG_3977
Han er ikke så glad i blitzen, men prøver så godt han kan. Go’pusen vår.Rødt hjerte
Det som er ganske spesielt er at Albus har Elsa sitt utseende og Åsmund sitt lynne og vesen. Så vi er helt sikre på at vi har fått igjen begge pusene våre i en og samme katt...Er ikke det fantastisk???

3 kommentarer:

Linda sa...

Åhh, for en fantastisk skjønn katt Albus er :-)
Nå får han mat og kos hos dere, og dere får en fornøyd kattepus...kan det bli bedre? :-)

Anonym sa...

Gratulerer, Albus er jo bare helt nydelig............. Godt å ha en katt i huset igjen.

Klem fra
Øvre Hønengaten

Linda sa...

Hei!
Kommer ikke inn på blogginnlegget ditt "Nå er det i gang". Ser det på bloggrullen, men får feilmelding når jeg klikker meg inn på det.
Prøver igjen senere :-)
Ha en fin søndag!