onsdag 17. desember 2008

Juleavslutning på SFO.

100 barn fra 1 til 4 klasse inviterte til julerevy i dag. Selv om det har vært mange avslutningsfester denne måneden, og jeg har dingla rundt med hendene fulle av fat med sjokoladekaker, lussekatter, boller og Gud vet hva. Så var det en veldig fin fest i dag også. Barna underholdt med nydelig sang, dans, sketsjer og turn. En gjeng fra 3 klasse, imponerte stort med et forrykende breake-show. Skjønte fort at det lå mye arbeid og mange øvingstimer bak revyen.
Det var så fint å se og høre. Se gleden og iveren hos barna. Ei lita jente tok seg til og med tid til å ta på leppestift mens de sang En Stjerne Skinner i Natt. (O: Det var ganske herlig å se henne.I første rad stod hun, og tillot seg å pynte seg litt, mens hun sang med ren og klokkeklar stemme. (O:

Vår store Stjerne,  var *snømannen Kalle*, som hun sang sammen med tre venninner. Glansnummer (O: Kameraet tar ikke gode bilder på avstand, så det ble ikke bilde av dem. Men kjempeflinke var de (O: Tusen takk for ei koselig og veldig underholdende stund....

1 kommentar:

Jorunns`hverdag og meddelelser sa...

HEI!
En scenevant og glad jente som har så mange fine opplevelser i adventstiden:D)
Tenker du koser deg også Mai Liss!
Juleklem fra meg:D)