søndag 27. desember 2009

En skulle vøri.....

...4 år i romjul'n...

*Hvem er du da?* Isak sitt første møte med julenissen som stakk innom på julaften. En baby på 4 måneder, med godt grep, dro nesten skjegget av nissen, og da lurte Rebekka veldig...For det var ingen som var* ute for å poste julekort* Alle var på plass i heimen. Hmmmmmmmm

Dette vakre juletrollet var så lykkelig på julaften. Hun fikk så mange fine gaver, og så mye som hun ønsket seg. Tusen takk til alle for kjempefine gaver til store og små.
Vi hadde en koselig julaften sammen. Mange rundt bordet, og maten smakte som vanlig: FANTASTISK. Det er gubben i huset som har kjøkkenet julaften. Da koser han seg med å lage all mat fra bunnen av, og serverer ribbe, pølse, medisterkaker, surkål, pinnekjøtt, kålrotstappe pluss pluss pluss...Og etter at vi har spist oss gode og mette,og ryddet, så ringer det alltid på døra....(O:


*Odin* lurer også på....*Hvem kommer nå?*??? (O:

4 kommentarer:

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Så fine bilder av glade barn i julestemning!
Tenker Johnny plystret og sang sammen med susing fra ovnen der ribba freste, og trampet i takt med det som putret i kjelene på ovnen! Heldig er du som har en mann med så mange talenter. Må si at Bjørn deltok for fullt med hele julemiddagen i år!:)
Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Tusen takk for en riktig koselig jul :o))

Klem fra Austdahl-trioen

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Ja, tenk å være 4 år nå, du! Vi hadde 3 på "nesten" 4 her da, og en stor på 7 1/2, og julenissen gjorde suksess! :-) Mye snø hos dere også vel, ja, det er vakkert, og flott til jul! Fortsatt god jul til dere, og godt nytt år, som er like om hjørnet!

Klem Cathrine :-)

Silje sa...

koselige bilder, mamma. ser ut som dere har hatt en flott jul :)vi ses imorgen! <3