mandag 7. desember 2009

Maratonhelg...

Fredag inviterte vi fem vennepar til pinnekjøtt, dessert og alt tilbehør. Det ble en veldig koselig kveld, og veldig sent. Men hvis gjestene går før klokka 24, heter det seg at vertinnen har gjort en slett jobb, så yippi (O:
Lørdag var det juleselskap hos Lise, som alltid første helg i desember. Det var folksomt, og Lise serverte nydelig mat fra havet, som alltid.
Lørdag og søndag var det også danseoppvisning av elevene ved Ringerike Ballettskole.
Rebekka er i ei av hip hop gruppene og de imponerte stort. Jenta vår er en racer på rumperisting, og sine moves hadde hun helt under huden.Vi er så stolte av deg, Rebekka. Du er kjempeflink til å danse hip hop.Det var ca 200 dansere, og de utmerket seg alle som en. Det var så moro å sitte i salen å se på disse danseglade ungdommene. Første halvdel var hip hop, og mange andre dansestiler, mens siste halvdel var klassisk ballett. Jeg går for hip hop, cheerdance og raggajam, for å nevne noe.Gleder meg til å se disse igjen. Legger ved en videosnut fra en av danse gruppene. En video jeg har *lånt* fra bloggen til Voe, som jo er Hønefoss og Norges største bloggdronning.Hun er god til å danse, hun også (O: Heia Voe (O:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja dere ligger ikke på latsiden dere ;o))

Gleder meg til å se dere igjen, og Isak gleder seg selvsagt. :o)))

Klem klem
Kaja & Isak
(og Erik som er på tur i dag ;o))

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Du store min, to dager med store middager og søndag med show.
Det kaller jeg en Weekend med fart og spenning!

klem fra Jorunn