søndag 31. januar 2010

Litt fra helgen...

Gudstjeneste ved kirkeruinen i dag tidlig, samlet veldig mange mennesker. En trist begivenhet.

TV 2 og NRK var representert, og vår egen diva, ble intervjuet av NRK. Så nå blir det kanskje et kjent ansikt å se på nyhetene i kveld? Rebekka er ei trygg og fin jente, som svarer på spørsmål i TV med den største selvfølgelighet. Jeg er kjempestolt av jenta mi (O: Fordi hun er seg selv. Alltid.

Og denne herlige karen har vi hilst på i helgen. Isak er i *blireddnyeansiktalderen*, og gråt da morfar lagde tøyselyder. Men han tinte fort opp , så morfar tok kveldstellet. Da Isak og jeg lå på teppet, rullet han seg rundt fra mage til rygg og tilbake. Han er sterk, og veldig blid, når han finner ut at: *jeg har visst sett disse folka før, og de er ikke farlige (O:* Vi prøver å få til å hilse på hver andre, eller iallefall tredje uke. Men det er lang tid for en sånn liten kar. Han er så søt når han holder i de små tærne sine med små fingre, og undrer seg over alt som skjer. Da Rebekka danset, ble han veldig interessert... (O:

Small talk on the floor...

*Beklager at det ikke ble noen bilder fra *venninnepåkafe* bilder. Ikke så lett å huske alt i farta*Men du verden som vi trives på kafe.. (O:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for hyggelig besøk i helgen, som alltid :o)

Love ya..

-Kjelsåsgjengen

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei vennen!
Veldig trist med kirkebrannen da! Fælt med alt det svarte mot den hvite snøen. Vi så på nyhetene i går, men misset intervjuet med veslefrøkna - hvor viste de det? Sier du ifra hvis det ligger ute på nettet et sted?

Litt labert her, men jeg skal forsøke å få skrevet en mail!

Ha en fin uke alle sammen!

Klem Cathrine :-)

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

HEI!:)
Godt at dere kan samles til en Gudstjeneste utenfor kirken.Det jeg har sett på tv har grepet meg dypt. Det gjør vondt å se sin kirke brenne ned. Jeg må en tur oppover en dag for å ta det i nærmere øyesyn.
***
Så koselig at dere fikk være sammen med Isak denne helg, de vokser fort og mye nytt skjer i hans utvikling.
Jeg så ikke Rebekka på NRK i går1 Kanskje var hun på TV 2?
Håper vi treffes snart!:)
Ha en fin uke!
klem