onsdag 23. juni 2010

Avslutningsfest og bursdag...

Avslutningsfest for 3 MUA, på gården hos Elling. Kristoffer og Are jammer litt mens Colin beundrer *de store ungdommene* (O:

Kristoffer fikk *Hårprisen* for sine ulike hårfarger gjennom tre år på videregående (O:
Den prisen burde han vel delt med storesøstera si, Kaja!!! For hun hadde hårsveiser med sus i på videregående...Ohlllaaaa

Kristoffer står for sine meninger og tar sjansen på å være seg selv! Fortsett med det du, Kristoffer! Det holder i massevis...

En veldig koselig avslutningsfest for flotte ungdommer. De holdt en fin låvekonsert for oss. Dette er folk som virkelig kan synge og spille, så det ble en flott opplevelse for stolte mammaer og pappaer. (O:

En flott fest ble det også da tante Erna fylte 80 år. Karin og Grete svingte seg som vanlig, og sørget for at jubilant og gjester hadde mer enn nok å bite i, og for at vi kom sammen i dette hyggelig laget. Tante Erna får bursdagsklem fra broren sin, onkel Sverre.





2 kommentarer:

Anonym sa...

Moro med låvefest og underholdning av det trivelige slaget :o)))) Moro med bilder derfra også..

Og stort grattis til jubilanten!! :o))))

Klem fam. Austdahl som koser seg med ferie :o)

Anonym sa...

hei mai liss! takk for sist.det ble ikke mye vi fikk snakket sammen,men håper at vi treffes snart,så jeg kan få pratet med dere i en annen setting.det var så koselig at de aller fleste kom.
rebekka er jo så pen og god.
jaså,så nå har det vært avsluttning for kristoffer,hva skal han til med etter dette da?
Så en fin pjokk i ukebladet hjemme,han lå på armen til oldefar leif,"gossin" er han
klem fra toten.