onsdag 30. juni 2010

I Sponvika....


..i Halden, har Wenche og Ørjan et kjempefint landsted. Fra onsdag til søndag, var vi 10 voksne, 4 tenåringer og 7 barn på tur hit. I tillegg til hytta, disponerte vi et anneks, to familier delte ei nabo-hytte og en familie hadde med seg campingvogn. Tre hunder var også med på turen. Vi hadde det kjempetrivelig sammen, både de på to og fire bein (O: Vi hadde felles bespisning på kvelden, med mye godt på grillen. Sola skinte på oss alle, hele tida, så vi hadde det mye moro. Ungene storkosa seg sammen, og fant på ulike aktiviteter.
Mange båtturer ble det. Både til Halden sentrum og til små øyer hvor vi slikket sol, spiste medbrakt lunsj og badet. Både frivillig og ufrivillig..(O:

Ørjan fikk den nye båten sin den dagen vi kom. Gleden han viste, var så ekte at det var en fryd å se på. Så båten ble innviet. Wenche og jeg koste oss med vin på bøljan blå, mens Ørjan ga gass (O: HERLIG!!!!

Jenta vår ble *gallionsfigur* (O: Hun syntes det var litt skummelt når det gikk i 30 knop, men etter noen turer, var det ikke skummelt i det hele tatt...

Yngstegutten vår fant tonen med de andre tre tenåringene..(Tre vakre piker....) (O: Men han ble også godvenner med *Otto* som luntet rundt og bare ventet på neste grill måltid...(O:

 Frøken sologsommer trivdes godt, både på hytta, i båten og på øyene. Og verdensvant som hun er, bestilte hun et rekesmørbrød på brygga, da de andre ungene bestilte seg en liten cola..Haha (O: Herlige jenta vår!!!

Ps: Jeg har fått lov av W å sette bildet i bloggen. Jeg har med vilje ikke satt inn noen av de andre, da jeg ikke har spurt noen av dem. Men..De er en flott gjeng, som jeg ler mye sammen med!!! (O:

3 kommentarer:

Jorunns hage og hobby sa...

HEI, MaiLiss!:)
Så koselig dette så ut!
Været var strålende også.....

En deilig forsmak på sommerferien, må detter ha vært!
klem fra Jorunn

Silje sa...

Herlig med sånne turer. Skaper mange gode minner.
Jeg tenker tilbake på alle fotballturene back in the days.

Ser ut som dere hadde det flott!

Anonym sa...

Skikkelig somertur dere har hatt der, nydelig. Rebekka er bare nydelig da, hun ville ha rekesmørbrød hun :) Unger er herlige.
Hilsen
Øvre Hønengaten