søndag 29. august 2010

Konsert-Lørdag....

Gatemagasinet=Oslo ville takke innbyggerne i Oslo Etter 5 år på gata-og inviterte til gratiskonsert! Det ble en koselig konsert i sol og ei skikkelig hagl-skur, med artister som
DumDum Boys, Bjørn Eidsvåg, Samsaya, Donkey Boy, Svartepetter m/fler. ♥♥♥

Bjørn Eidsvåg er en stødig og god artist med fine melodier og flotte tekster. Han smiler alltid inn i kameraet til meg (O: Det er altså IKKE jeg som vinker (O:
Etter en halv dag med gratiskonsert på Jernbanetorget, gikk ferden til festningen og
♥♥♥♥♥♥
Mr. Jean Michel Jarre...
♥♥♥♥♥♥
Et av oppvarmingsbandene var RØYKSOPP. En musikkgruppe fra Tromsø som spiller elektronisk musikk. Kjempebra!!♥♥♥♥♥♥
Jean Michel Jarre er en fransk musiker, og en ener innen elektronisk musikk. Jarre er mest kjent for sine utendørs konserter, der den største hadde over tre og en halv million tilskuere.

I tillegg til musikken, kan han også skilte med et fantastisk lysshow. Punktumet var et gedigent fyrverkeri. En flott opplevelse selv om det regnet litt, og jeg fikk en diger ryggsekk i fleisen, da en tullebukk presset seg foran meg, der jeg hadde ordnet meg orkesterplass...Men jeg fikk fint til å strekke meg litt hit og dit, slik at jeg fikk med meg det jeg trengte. (O:

Ei super musikk-og konsert-helg. Nå skal jeg kose meg med minnene, og glede meg til neste konsert... ♥♥♥♥♥♥


2 kommentarer:

Silje sa...

høres ut som dere hadde en finfin musikk-helg!
skulle gjerne vært i oslo selv i helgen, og opplevd noe av det!

Jorunns hage og hobby sa...

HEI, MaiLiss!:)
Takk for sist!
Så herlig å høre å se
Mr. Jean Michel Jarre, jeg har en Cd av ham , som ble kjøpt for lenge siden, husker jeg kom inn i en butikk hvor den ble spilt. Jeg ble øyeblikkelig fanget av den behagelige musikken.
I dag har Ida hjulpet meg med å lage profil på facebook. Det er litt av en jobb, men nå er jeg kommet i gang. Finner mange familiemedlemmer.
****
Har tenkt å ta en tur til Haug en av de første dagene. klem fra Jorunn