onsdag 25. august 2010

Lunsjen....

..hadde jeg på terrassen i dag, helt alene for meg selv....Nesten...*Oskar* tuslet forsiktig rundt, lekte seg litt med *Åsmund*, og nøt å få være ute...Vi hadde det stille og fredelig. Og så kom sola (O: I dag har alle blomsterpottene blitt tømt og båret ned i kjelleren....Veldig snart skal utemøblene komme seg under tak de også...Er snart høst...

4 kommentarer:

Silje sa...

Godt å nyte stillheten noen ganger. Særlig når sola titter frem. Ja nå går det mot høst, med kulde, mørke kvelde og regnevær.
Da er det ca... 7-8 mnd til våren kommer :D

Jorunns hage og hobby sa...

Å for en herlig dag!
Alle bør ha en dag som er sin, en gang i blandt. Roe ned og filosofere, eller kanskje bare nyte.
klem fra Storesøster!:)

kaja sa...

Høsten er en flot årstid.. kjenner høstlukta kommer snikende her også.. egentlig ganske deilig :o)))

Synes sommeren har vært litt dårlig i år.. skulle øsnske at årstidene avr litt mer markerte enn de er noen ganger.. men sånn er det nå, og man får gjøre det beste ut av det :o)))

Klem
K

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Nå synes jeg du er litte negativ - rydde borte utemøblene ennå??? NEI, roper jeg av full hals, det er LENGE til det! Du har kanskje besinnet deg etter at dette innlegget ble skrevet?! Her grillet vi ute senest i går, og har absolutt ingen planer og å avslutte sommeren før vi MÅ!

En forsinket gratulerer med 1 år og 20 års dag, som dere har feiret i det siste - kjekke gutter dette!

Denne sommeren har vi vært mye på farten, og forsøkt å være ute i skog og mark når vi har vært hjemme, og faktisk har det gått ut over bloggingen! Så nå får jeg forsøke å ta skjeen i en annen hånd!

Ønsker dere alle en fin september!

Klem cathrine :-)