mandag 13. desember 2010

Lucia dagen..

Glemte kameraet mitt på jobben i dag, så jeg får ikke lagt ut bilder av vår nydelige Lucia-pike, stjerneguttene, ternene eller lussekattene. Jeg er så utrolig stolt av barna på avdelingen. De sang så fint i dag, og var et syn for øyet, i for store hvite skjorter, glitter og med stjerneøyne.
Vi har jobbet hardt i dag for at alt skulle være klart til spente foreldre ankom, for å se og høre på sine skjønninger. Og barna sviktet ikke. De sang så fint. Helene 2,5 år også, helt til hun ved siste sang ga meg lyset sitt og sa: *Mai Liss, nå vil ikke jeg mer*!!! (O: Herlige snuppeluppa (O:

Da jeg kom hjem stekte jeg sikkert 100 syltetøyhjerter og fylte Norgesglassene, som igjen ble pyntet med rødrutete sløyfebånd.

I går pyntet Colin og jeg med nissene. Han pakket opp nissene og kom fram til nissen som hans mor er så glad i. *Det blir ikke jul uten den nissen*, sa jeg! *Joda*, sa Colin. *Det blir det!* Ja, svarte jeg, du har rett! Det blir jo det. Det er liksom sånn vi bare sier!

Han fant en nissejente som han liker godt. Han tok tak i nissen, løftet den opp fra esken, og sa: *Der er den jo! Det blir ikke jul uten denne nissen!* (O: (O: (O:1 kommentar:

Jorunns hage og hobby sa...

Herlig kommentar fra godgutten Colin!
Det er så godt med det kjente og kjære, og det med tradisjoner i heimen ved julehøytiden.
***
Fint at du kommer innom på lørdag. Ida har en pakke til deg i år. Wibeke har alle sine pakker til der her også.
Klem fra Jorunn