onsdag 5. august 2009

POTETMOS..

..og pølser er en relativt kjedelig rett, men den blir god når den blir piffet opp litt. Jeg koker opp poteter og gulrøtter i terninger, sammen med litt hvitløk og en buljongterning. Etter koking slåes vannet av, og smør og melk tilsettes. Jeg bruker sjelden mål, men teller heller personer (O: I dag var vi bare 4 til bords, og da ble det 8 poteter, 4 gulrøtter, to fedd hvitløk og en buljngterning.
Ferdigkokt ble vannet ersattet med tre spisesjeer smør og ca 1 dl melk, og moset.
Smaker veldig godt (O:




Tilbehøret er nesten en ratatouille . I dag delte jeg opp en halv squash, en løk ble hakket opp sammen med 8 sopp i skiver. 2 røde chili og to fedd hvitløk deles og tilsettes. Alt stekes i panne med litt olje.

Pølser stekes på helt ordinær måte (O: Serveres med ketchup og sennep.

*En mann er mer fornøyd med en kone som lager god mat, enn en som kan gresk*

Samuel Johnson

1 kommentar:

Hage foto og natur sa...

Fikk litt dårlig samvittighet, kjøpte flere potetmospakker i Sverige forrige uke.
Ida skulle faktisk lage potetmosen av kokte poteter i går.
Det er jo så fine nypoteter nå.
Klem:-)