søndag 17. mai 2009

17 mai er vi så glad i......

Synnøve Solbakken er klar for nye viktige oppgaver.

Ringerikes svar på Emil i Lønneberget, smiler om kapp med sola. (O:


*Er dette toget? Det er musikk?* Nye erfaringer for en sunn og nysgjerrig liten gutt. Han husket ikke så mye av dette oppstyret fra i fjor. Colin hadde vært inne hos naboen sin på morningen og fortalt at: *Jeg skal på 17 mai i dag!*

De tre flotte jentene mine koser seg i sola.


Colin møtte sin kjære Selma mens vi ventet på toget. Gjensynsgleden var stor, og de underholdt oss med sin glade latter og herlige kommentarer, mens de holdt hverandre i hånda. Bare søtt og nydelig.

Kaja og Erik. Kaja har flott stor mage nå..Erik og Rebekka suste til byen på rosa sparkesykkel (O: Til Rebekkas store glede (O: Herlig...


Den lille familien fra Hvalsmoen i parken, før vi møtes på skolen til lek og kos..Etter det er det grilling på terrassen for alle hjemme hos oss. Veldig koselig. Og værgudene var ekstra gode med oss i år..


Vår vakre Rebekka har storkost seg i dag. Is, brus og alt som hører med til en ordentlig 17 mai har vært ingrediensene. Alt minus gnagesår, fordi det ble bunad og joggesko (O: Tusen takk Karin, for 17 mai pengene (O:

Kristoffer og Marte smilte og koste seg sammen med oss alle på en nydelig 17 mai dag.

Dette bildet med tekst, fant jeg faktisk i dag på Ringblad.no
17. mai Barnetoget hovedtoget tog syttende mai. Collin Olaus (3) er først i kakekøen


Bildet gledet mange i lokalavisen i dag også, selvsagt. Mormors gullunge..Uimotståelig med alt sitt.. (O:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Nå er vi kommet oss trygt tilbake i heimen. Alle er godt fornøyde med dagen og de firbeinte ligger rett ut (selv om de ikke fikk være med i noe tog i år hehe), og selv ahr vi slengt baken nedpå. Jeg tenker å ta turen i seng nå, er så himla sliten og trøtt. En vellykket 17.mai feiring det tar å :o)
Tusen takk for en kjempe hyggelig dag med tog, sol, pølse og isspising, grilling av nydelig grillmat og hyggelig selskap m.m. Vi har storkost oss.

Stor klem fra to og firbeinte på Kjelsås :o)))

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

En fantastisk feiring for liten og stor hos dere.
Dagen ble velsignet med både sol og varme.
Artig at Kaja og Erik tok turen til Hønefoss på 17.mai.
Ha en fin uke:D)
klem fra Jorunn

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Kanskje du liker min Belicia på Frøken løk konkuransen?

Anonym sa...

hei! det ser ut til at dere har hatt en fin 17 mai.så fine de var alle sammen.særlig emil fra hvalsmoen og synnøve solbakken.
klem fra toten.