onsdag 14. oktober 2009

Studietur til Mosssssssss......

Det var nydelig høstvær i Moss, iallefall (O:

Dag en ble vi kurset i Prosjektarbeid og Ansvarslæring i barnehagen.
Og dag to, lærte vi ulike maleteknikker. Det var kjempeinteressant, og supert å få noen nye ideer.Her prøver Monica og jeg ut en ny teknikk. Alt stemte (O: Både prosess og resultat (O:

Tone og Elisabeth tegner med fettstifter og maler over. Motivet kommer fram på en spesiell måte. Dette er magisk for barnehagebarn .

Jostein og Anne er fornøyde med resultatet sitt, og med seg selv. Her har de malt på aluminiumsfolie.Det ga en spennende effekt.

Monica G skal sprute maling på arket for så å legge et ark oppå, og dra malingen ut med en finger. Resultatet blir nydelige farger formet som en type sommerfugl. Og med gullglitter i kantene, ble det veldig fint (O: Og enkelt, slik at barna får til alt selv, med litt tilrettelegging.

Liv Ragna er i gang med samme prosess som Monica G.

Sprudlekoppen Em, har tusjet et kaffefilter og sprutet vann på med ei spruteflaske. Fargene flyter ut og danner et fint mønster. Fint å henge i vinduet. Jeg gleder meg til å gjøre dette sammen med barna. Enkelt og morsomt.

Inessa prøver teknikken fettstifter og vannfarger med sort bakgrunn.


Jeg har formet et hjerte og skal male det, for å trykke det ut på hvitt ark. Resultatet ble et marmorert bilde. Barna vil få det til, uten for mye innblanding av voksne hender!!!!!

Jeg har laget en koselig fisk av en papirpose. En fisk i tannfellinga (O: Enkelt og morsomt. (O:


Et morsomt og inspirerende kurs. Vi lært mange ulike teknikker, og fikk mange nye ideer. Deilig å slippe å finne opp hjulet hvert eneste år..(O:1 kommentar:

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Dette så koselig ut!
Dere er nok iderike og kreative alle sammen. Alltid hyggelig og inspirerende med nye "innputt"; som dere og tar med tilbake til barna.
Klem fra Jorunn:)