lørdag 24. juli 2010

Det er dejlig å være norsk, i DANMARK...

Vi besøkte Legoland over to dager og det var en riktig god fornøyelse. Mange år siden sist vi var her, og veldig mye nytt, fint og flott var det nå.. Veldig mange attraksjoner. Et gedigent tivoli, egentlig, i tillegg til badeland og for ikke å glemme, alle lego byggverk. På bildet kjører 4,5 åringen båten langs kanalen, mens 10 åringen vår, som den ekte turist hun er, fotograferer alt hun ser (O:
* En vellykket ferie må enten være noe helt utenom det vanlige-eller akkurat som ellers*

Et par bilder av de fantastiske byggverkene i lego. Det er så mye fint å se på, og veldig mye å dra kjensel på. Her er et lite glimt av brygga i Bergen. Ved kaia ligger også en modell av skoleskipet Statsråd Lemkuhl.
*Reiser er den beste utdannelse for evnerike mennesker*

Et lite glimt av Amsterdam, med sin livlige kanaltrafikk. Artig for både liten og stor å se på båtene som seilte, bilene som kjørte, og tog som hastet forbi.
*Å reise vil si å nå et mål. Å vandre vil si å være underveis.*
I Låsby lå det ei koselig kro hvor vi bodde. Det så mest ut som ei stue med møbler fra fortida, duker med kniplinger og gulv som knirket. Veldig koselig med de små rommene, og alle tingene(O:
Og på veggen hang det en veldig viktig beskjed til alle som hadde med seg barn:

*Det beste pakketips til ferien er å legge ut alle sine klær og alle sine penger. Ta så vekk halvparten av klærne og ta med dobbelt så mye penger*

2 kommentarer:

Anonym sa...

Danmark og Legoland er toppers :o)

Kaja

Silje sa...

fine bilder!!!
likte oppfordringen nederst der. haha. helt riktig!!! :)

takk for en super tur til danmark!