torsdag 8. juli 2010

Søskenkjærlighet.

Det er i mitt hode, ikke så lenge siden eldstegutten vår (som var en racer med snakketøyet lenge før han fylte 2) satt på toget fra Oslo til Kongsberg og underholdt hele kupeen. En gang satte det seg en skallet mann rett overfor han på toget. Gutten satt og så leenge på mannen. Han var da nøyaktig 2 år gammel. Jeg var usikker på hva som ville komme..Men etter ei laaang stund sa han høyt og tydelig: Pappa'n min har hår, han!! Synes heller ikke det er lenge siden elstejenta vår (4 år), satt ved kjøkkenbordet og gråt fordi Jesus var død!!! (O: Herlige minner som jeg stadig vekk tørker støv av. (O:


6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var et flott og koselig bilde!! :o)

Alltid koselig å treffe de en er glad i.. skulle gjerne vært enda oftere, men derimot gleder man seg vel ekstra over de gangene som faktisk er da :o)

Vi sees til helgen.

Kaja

Jorunns hage og hobby sa...

HEI!
Så fint bilde av tre glade søsken!
Tiden flyr, men minnene lever.
Herlige "perler" fra barnemunn.
klem fra Jorunn
God helg!

Silje sa...

hehe , herlige kommentarer! :)

koselig bilde og!
neste gang vil jeg også være med!

Anonym sa...

Det var et kjempefint bilde da, ser de trives sammen:)

Hilsen
Øvre Hønengaten

Anonym sa...

hei det er noen flotte barn du har.kan du hilse jonny fra oss og si gratulere med dagen.
klem fra toten

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Takk for flere hyggelige meldinger på bloggen min, Mai-Liss! Nå har jeg oppdatert meg litt hos deg, og ser at dere har det bra alla mann - så moro med de ordene fra barnemunn! Vi står på farten til å reise ut på nye eventyr (Göta kanal og Sverige), men så gikk bilen i stykker i helga, så nå er jeg spent - Egil er på verdstedet med den nå! Ellers nyter vi sommeren, og har vært mye ute og fartet, passet barnebarn, og alt som er koselig og gøy! Dere må ha en flott sommer videre, og hils fam'n!

Klem Cathrine :-)