mandag 23. mars 2009

Barnebarn-helg...

Colin sov hos oss i helgen. Det ble tidlig frokost fordi han er en morgenfugl, og er det helg som hverdag (O: Vi stod opp, dusjet og ordnet oss frokost, alt mens de andre i huset sov sin søteste søvn. Colin vet at i mormorhuset finnes det *Mugatter* (Nugatti). Han gledet seg veldig til et nystekt rundstykke med herligheten oppå. Avtalen var et halvt rundstykke med makrell i tomat først, og så et med Nugatti etterpå.Han dyttet raskt ned et kvart rundstykke med makrellen og et kokt egg..Og så... ÅÅÅ Endelig kunne han åpne boksen og sette kniven ned i sjokoladen. Mens kniven går i sirkel nedi boksen, forteller han at hjemme i huset hans, har de glemt å kjøpe *Mugatter*.

Han har fokus så det holder på kniven, sjokoladepålegget og på rundstykket. Han forteller at han *trenger ikke hjelp, jeg klarer det sjøl*

Dette er bare det store øyeblikket!! Det er nytelse fra tennene settes i herligheten. Jeg har nå skjønt at lykke kan kjøpes! (O:

Colin er en livsnyter, som koser seg med alt. (O:
Vi hadde en kjempekoselig helg sammen. Jeg kunne skrevet mange sider om alt han sa og gjorde, men skal korte ned.: Vi satt, etter frokosten på søndag morgen, i stua alle sammen og småpratet. Morfar sier til Colin at han skal støvsuge ved vedkurven etterpå, fordi det var kommet litt flis fra vedkubbene på gulvet. Colin er superkjapp. Han reiser seg opp, henter støvsugeren, setter i kontakten og støvsuger opp alt bøsset. Etterpå slår han av støvsugeren, drar ut kontakten, trykker på knappen så ledningen kommer på plass inn i støvsugeren igjen, og putter hele hurumleien tilbake der han fant den!!! Alt mens vi sitter og måper, og ser at her går det unna. (O:
En liten 3 åring som har fått med seg mye praktisk læring,og som er utrolig løsningsorientert.

Noen turer ut i det nydelige vårværet ble det. Colin er veldig nøye på at han må ha med dukke og dukkevogn på tur. Han har noen nydelige myke sider, tøffingen vår, og de må vi elske fram.


*Mormor. Det er no' lyd oppi her! Det er vann. Hør! Det går an å legge steiner oppi! Ikke store da*

Vi er heldige, Colin, som får være så mye sammen med deg...(O:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, vi liker å lese om Colins artige dager. En morsom skrue som vi liker å være sammen med. :o)

/Kaja

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Hei!
Så herlig innlegg med bilder og tekst fra Colins fine opplevelser sammen med dere.
Vi er så glade i godgutten vi også:D)
klem fra Jorunn

Anonym sa...

Hei!dere er heldige! han er en hærlig liten fyr.er han venstrehendt? det er like godt med sjokoladepålegg om de er 3-13 eller 15 år.
klem fra toten.

Anonym sa...

Hei Mai Liss!
For noen herlige bilder og flott tekst.
Når Colin setter tennene i "mugatter-rundstykket" og lukker øynene, det sier alt. Er egentlig ikke så glad i mugatter jeg, men tror jammen meg jeg må prøve igjen jeg,for det ser helt himmelsk ut:)
Ser ut som dere koser dere skikkelig sammen. Du har jammen meg blitt en sånn ordentlig mormor du Mai Liss,
Klem fra Eva