onsdag 8. april 2009

Ingen påske uten

påskepynt. Ungene har produsert veldig mye jule-og påskepynt gjennom årene. Vi pynter hvert år med alskens greier., og synes det er veldig koselig å ta fram det barna jobbet hardt med da de var små. (O: Og enkelte ting bare må være med i høytidspyntingen. Som denne lille kyllingen eldstesønnen, kom hjem med fra barnehagen da han var 2,5 år. Denne kyllinger er bare i mine øyne så herlig. Se for dere de smålubne barnefingrene i arbeid. Antagelig var det gulmaling mange flere steder enn på kyllingen han lagde. Og tenk for en bragd å lime de små filtøynene på riktig plass. Husker ikke om han kunne klippe da han var i 2,5 års alderen, men øynene er i ulik størrelse, så kanskje?..Eller så var det en barnehageansatt som *visste ca hvordan det skulle være*(O:) Uansett er jeg sikker på at den lille gutten vår jobbet iherdig og seriøst med påskekyllingen sin. Og se resultatet!! Kyllingen ligger fint i en eske hele året, i alle år siden fødselen, har den gjort det. Og så tar vi den fram hver påske. Holder litt på den, kommer på mange artige episoder, og tenker gode tanker om den vesle gutten som ga oss denne nydelige gaven. Thank you, son (O:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nå måtte jeg flire litt her jeg sitter. Påskekyllingen der den husker jeg godt.
Det er da noe spesielt med disse tingene man graver frem fra loft og kjeller til høytider. Ligger mye sjel i slike ting :o))

God påske!
Kaja & co

Anonym sa...

det var en artig kylling,koselig og ta fram det barna har laget.ønsker dere en riktig god påske ,og lykke til med opp-pussingen.
klem fra toten

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Hei!
Tenker på alle minner som kommer frem når du tar frem denne søte påskekyllingen!:)
husker så godt da vi var med for å hente Kenneth i barnehaven ; dengang dere bodde i Oslo.
***
Vi reiser en tur til fjells et par dager.
ellers så må jeg si at det henger plakater om kommende loppemarked på Stabekk og Haslum skole, det blir i slutten av april.
GOD PÅSKE!
Klem fra Jorunn