mandag 20. april 2009

Torsk på sitt beste.....

Stekt torsk med bacon og gressløk-smør. Det smaker veldig godt. Torsken var dypfryst, men smaker godt selv om fersk torsk, er noe helt for seg selv.
Fisken vendes i mel, salt og pepper, og stekes. Bacon deles i terninger og stekes i smør sammen med gressløk. Gulrøtter, aspargesstilker og brokkoli kokes knapt møre. Anrett fisken og server kokte poteter til..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den torsken med sitt tilbehør, var bare utrolig god; og spesielt baconet setter en helt spesiell "spiss" på smaken. Delikat, og ikke minst sunn mat (o;
Tusen takk for herlig mat!
Johnny

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Hei!
Så delikat!!!!
Dette tenker jeg smakte, rene festmåltidet med det perfekte tilbehør.
I dag har jeg bakt urtesnurrer; den ene halvpart med Timian rosmarin og solsikkefrø, den andre (min favoritt) oregano og soltørkede tomater som har ligget i olje.
Ha en herlig fredag:)
klem fra Jorunn

Anonym sa...

Velkommen hjem!! :o))
Håper vi sees snart.. Uansett sees vi vel til helgen?
Kan vi ringes ang det?
Silje ønsket gjerne å være her.. men vi snakket jo kjapt om det før dere dro.
Ev snakket jeg og Erik om ev reke spising el.l på 17.. blir jo ev fullt hus da, som vanlig hehe.
Husk å oppdatere bloggen nå med nyheter fra ferien :o))

Klem Kaja & co
http://www.blogtown.se/blog.php?id=chiodin