lørdag 4. april 2009

Pinchertreff i nordmarka

Tidlig i dag morges pakket vi sekken og dro til Oslo, nærmere bestemt til Kjelsås til Kaja og Erik. Vi ble igjen invitert på pinchertreff, og det er alltid koselig. Vi møter Kaja og Erik og deres tre hunder, pluss mange av de som har kjøpt hund fra Kaja. De er om en kjempefamilie med felles interesse for småhunder. Rebekka elsker også disse treffene. Nå hadde Kaja i tillegg til sine tre hunder, tre valper, som vi alle ble veldig forelsket i. (O: Rebekka kostet seg med Gismo, som gjerne søkte varme under jakken hennes. (O:
Etter turen på et par timer, ble det bål, med grilling av pølser, pinnebrød og marsmallovs. Det er alltid mange å snakke med, og veldig koselig å møte igjen folk. Kaja og Erik er jo to ultrasosiale mennesker, som tar godt vare på sin familie og sine venner. De er så glade i naturen, og bruker skog og mark i stor grad. Da barna var små, var det vi foreldre som tok med barna ut i naturen.
Nå er det motsatt (O: Tusen takk for kjempekoselig dag (O: Og tusen takk Kaja, for kjempefint pannebånd til Liten Bekka. Du er en racer til å strikke (O:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for super selskap i dag og hjelp med valpiser på tur. Små ben blir fort trøtte, og da er det godt med en favn å sitte i ;o))

KJempe koselig at dere kom alle sammen. Håper dere blir med neste gang også.

Jeg måtte ha en liten blund når jeg kom hjem, og hele huset var stilt, alle slitne og fornøyde.

Vi sees i påsken.. kaNSkje med strikkegave.. farger garanteres ikke, but still ;o)))

Klem fra oss
Kaja & Erik
og resten av gjengen

Anonym sa...

Takk for en fin dag ute i skogen idag! Herlig med en lang gå-tur, og enda bedre med pølser og pinnebrød etterpå! :) Klem fra oss på Hval

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Så hyggelig dette så ut! Turer i skog og mark er bare såååå deilig, og ikke minst når man er sammen med familie og venner! Ja, du har et poeng, med at nå er det ongas tur til å lufte foreldrene! :-)

Ønsker dere alle en riktig God Påske!

Klem fra Cathrine :-)