mandag 1. juni 2009

Pinse i sol og varme...


Venninnetreff i fengselshagen. Heidi, Kari og jeg koser oss med nydelig mat, vin, vann og kaffe (må jo ikke bli dehydrerte!) i pinsesol. Tusen takk for koselig dag, dere to. Alltid koselig å være sammen med dere.

To små fine frøkner nyter sola og det å være sammen. Denne dagen ble ekstra varm, så det vanket mye is og brus pyntet med appelsinskive og sugerør.Må jo være litt stil når det kommer fint besøk (O: Og så er vi så glade i vannmelon i dette huset!!!


Mens småpikene danset i hagen, plantet Colin og jeg flere blomster. Må jo passe på når jeg har så god hjelp. Men jobbehansker måtte han ha, assistenten..Så da ble det en kjapp tur til plantasjen. (O:
Du och jag, Alfred. Du och jag...

Pinsen ble godt benyttet til mye sosialt samvær, og husvask, ikke minst. Sola tok på så vi måtte være litt inne. Snuppeluren min og jeg svingte oss og laget blåbærmuffins. Rebekka er kjempegod til å lese oppskrift og måle opp riktig mengde. Hun er blitt god på kjøkkenet, og trives med å bake, og steke.

Mye lek og tøys og tull ble det også. Rebekka er en racer på trampolinen, og har mange triks å vise.

Det har jeg også..(O:

Mye freesbee, ble det. Rebekka er litt bedre enn meg, og vant de fleste gangene. Nå skal jeg øve meg, for det er faktisk veldig gøy.


Coole jenter...(O:

Den lille familien på Hvalsmoen inviterte oss på grillmat. Det er alltid koselig. Tore er grillmester, og mestrer oppgaven meget bra. Innertier, Tore (O:


Gromongan (O:

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei

Det var mange fine bilder fra en deilig pinsehelg! :o)))

Her ligger alle rett ut etter en lang dag i solen med hagearbeide.. hundene har vel kanskje ikke arbeidet så mye , og det er de som sover mest, men de har herja en hel del hehehe.... solen tar på :o)))

Ingen som inviterte oss på grillings i dag, så vi inviterte oss selv til egen grilling hahahaha...

See ya!

Klem
K

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

Så flotte bilder fra en fantastisk pinsehelg!
Som dere har nytt det fine været til å kose dere både på uteresturant og i haven; deilig med slik en have som alle kan glede seg over, med lek hagearbeide og vile.
Ha en fin uke:-)
klem.

Anonym sa...

hei! ser ut til at dere har hatt en kjepefin pinsehelg.syntes den lille gartneren var flink ,og veldig riktig anntrukket med gule hagehansker når han planter blomster.og vennindene som koser seg med is,har det vist også bra.
klem fra toten.

Anonym sa...

Hei mamma.
Koseloge sommerbilder fra pinsen!
Colin storkoser seg sammen med dere! Takk for flotte dager sammen, med god mat og sterk sol... ;-)

silje

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Dette var skikkelig sommer, ja, og mer godvær og varme kommer i tiden fremover, får vi håpe! Livet er litt lettere, ikke sant! Likte godt bildene av deg i trampolinene - forundrer meg ikke å se deg i svevet!!!!

Jo da, bryllup her i helga - det var en fantasisk flott dag! Jeg tror de er en smule overveldet, og at dette ble mye bedre enn de hadde turt håpe på! Så nå kan vi senke skuldrene og kose oss med minnene og bildene!

Vi reiser neste uke en gang, og håper på et par fine uker i vogna. Danmark først, regner jeg meg. Fri som fuglen vi to nå, vet du! Jippi!!!

Ha en fortsatt fin uke, hils dine!

Klem Cathrine :-)