søndag 7. juni 2009

Søndagssnakk med meg selv....

Colin så i forrige uke bildet av ei kake laget som ei sjørøverskute. Han ville gjerne ha kaken, og påstod at han ikke hadde bursdag den 1 desember, men på sommer*n!! Men mormorer får til å lage sjørøverskuter selv om det ikke er bursdager...

Kaken ble ganske cool. Det har blitt endel barnekaker oppigjennom, og det liker jeg veldig godt å lage, faktisk (O: Skuta kommer ikke helt til sin rett på bildet, om jeg må si det selv...(O:

Jintutten. De store jentene mine smiler og trives sammen...

Marte er 18 år i dag...Kristoffer er gentleman og har invitert henne ut på middag.
Så bursdag var det jo likevel, selv om Marte ønsket seg Brownies. Og det fikk hun så klart (O:3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg!
Så heldig Colin er som har deg til mormor, men så er du heldig som har han og da. Og at det virkelig går an for en voksen å ta det på alvor når han sier at han ikke har bursdag den 1. desember (vi voksne har godt av å gjøre litt "på lat" vi og,og det har du greid med glans Mai Liss). Like koselig hver gang å lese det som er her.
Ha ei fin arb.uke, håper vi treffes snart. Litt hektisk nå før vi tar skoleferie, men en kopp kaffe eller tre må vi vel få til?

Klem fra Eva

Jorunns hverdag og meddelelser sa...

For en fantastisk kake, slikt blir det fest og feiring av.
Heldig er Colin som har en mormor som er så snill og god ; som også er glad i å bake kaker.
Gratulerer til Marte med dagen i går!
klem fra Jorunn

Anonym sa...

Hei sveis
Tusen takk for en hyggelig søndag hos dere. Som alltid, god mat og trivelig selskap, og alltid noe godt til dessert. Denne dagen bl.a sjørøver kake hehe. Det er ikke manko på kreativitet ihvertfall ;o)

Klem fra oss på Kjelsås