
Rundstykker med safran og valmuefrø. Jeg brukte vanlig varmhevet gjærdeig med spelt og havregryn....

Et veldig hyggelig besøk i kveld.
Og tusen takk ungene minefor veldig fin gave, med et veldig hyggelig kort ved siden av.
Dere er bare så herlige alle sammen.(O: Jeg er sååå glad i dere (O:
Oppskrift på brød med bacon og cheddar:
25 g gjær
1,5 dl kefir melk eller biola naturell
1,5dl vann
1/2 ts salt
450 g hvetemel
Bland det tørre i en bakebolle.
Rør gjæren ut i lunkent vann
Tilsett kefir eller biola,
Elt sammen og etterhev under plast.
150g bacon stekes og legges tilside på litt kjøkkenpapir.
175 cheddar i terninger
Deigen deles i to. Fyll ost i den ene og bacon i den andre.
Trill to pølser som flettes eller tvinnes i hverandre.
Etterheves.
Pensle med melk.
Stekes på nederst rille på 200 grader i ca 40 min.
Smaker fantastisk...
3 kommentarer:
Hei
Tusen takk for en kjempe hyggelig påskeaften. Maten var kjempe god, men brødet va bare best! :o)
Gjestfrihet til tusen som ALLTID.
Vi sees snart igjen, men da er det vel deres tur til å komme hit på svin og Eriks supre blåmugg-ost saus ;o)
Ha en fortsatt god påske.
Hilsen fra HELE gjengen på Kjelsås som per dags dato er på hele 8 stk hehehe.. klem klem
Åj, du overrasker stadig med noe nytt og spennende! :) Brødet ser veldig godt ut! Tenker dere hadde en trivelig dag, med mye skravling og god mat.
Vi sees i morgen. Vi gleder oss! :)
Hei!
Dette så godt ut!!!
Jeg vet at du kan lage mat:D)
Det er så koselig og samles rundt bordet til hyggeprat med god mat.
Fin musikk du har på bloggen.
Nå er det vår, tulipanene bak huset er ca 5cm høye *glad*
ha en fin uke!
klem fra Jorunn:)))))
Legg inn en kommentar